ЗАЈЕДНО СМО ЈАЧИ

Izvor: subnor.org.rs

Представници Удружења ветерана Посебних јединица полиције, иначе колективног члана СУБНОР-а Србије, дошли су у радну и свечану посету СУБНОР-у.

Делегацију је предводио председник Удружења Саша Пантелић, а чинили су је: Петар Јовановић-заменик председника, Зоран Томчић-заменик председника и Далибор Королија-председник Управног одбора.

Генерал Видосав Ковачевић, као домаћин, разговарао је са нашим пријатељима на многе теме, али је једнодушан закључак да је сарадња СУБНОР-а Србије и Удружења ветерана „ПЈП“ изузетна, но исто тако да у будућности има простора, воље и начина да се она продуби и побољша.

Председник „ветерана“ донео је на дар председнику СУБНОР-а тек одштампану монографију Посебних јединица полиције; вредно, капитално дело, које ће остати као сведочанство једног тешког, али и славног времена.

Уз мноштво изузетних текстова, свакако ваља издвојити стручну анализу о томе ко су и шта су значиле јединице „ПЈП“, а коју је брилијантно изнео генерал-потпуковник проф. др Обрад Стевановић, иначе ратни командант „ПЈП“.

Радује сазнање да СУБНОР Србије у својим редовима има овакве људе као колективне чланове, такође и буди наду да ћемо заједно, колико до нас стоји, допринети бољем, хуманијем и честитијем животу у нашој отаџбини Србији.

1
2
3
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *