8. jun Valjevo Ose sa svojim Rubinom

8.jun Valjevo Ose sa sa svojim Rubinom

Okupljanje i druzenje PJP Valjevska ceta i nasa LOOZZNIIIIICAAAA

UDRUZENJE VETERANA PJP,Okruzni Odbor Valjevo predsednik odbora I delegat u skupstini Udruzenja Darko Pantelic i Zivan Zivanovic osnivac udruzenja i predsednik nadzornog odbora organizovali su jedan prelep susret Osa.

Saborcima se na ovom druzenju prikljucila komanda odreda Komandant PJP general Obrad Stevanovic,komandant 35.odreda Pukovnik Branko Prljevic,zamenik komandanta Mileta Novakovic i pomocnik Milenko Bozovic .

Saborcima su se obratili Osa 1 i Rubin i covek koji je vodio Valjevce Goran Timotic i pozeleli su im dug zivot i sto vise ovakvih skupova.

Pored nasih komandanata saborcima se obratio pukovnik Miodrag Kapor iz bratskog udruzenja Veterana 72.specijalne brigade koji je sa nama u istoj borbi od naseg osnivanja.

Na kraju obracanja gostiju Valjevskim borcima obratio se njihov sugradjanin izaslanik ministra Nikole Selakovica iz MINRZS Milos Kovacevic koji nije skrivao odusevljenje koje je osetio druzeci se sa veteranima PJP.

Ovaj momak je u grupi Valjevskih boraca iz PJP pronasao svog ujaka za kog nije znao da je borac iz PJP sastava te je samim tim samo utisak jos jaci sa ovog skupa.

Zivro PJP

ZIVELA SRBIJA

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *