knezmihailo1

Udruženje Veterana PJP je na poziv Ministarstva za rad zapošljavanje boračka i socijalna pitanja učestvovalo na manifestaciji-Parastos Knezu Mihailu u Sabornoj crkvi u Beogradu

10.Juni 2023.

Udruženje Veterana PJP je na poziv Ministarstva za rad zapošljavanje boračka i socijalna pitanja učestvovalo na manifestaciji-Parastos Knezu Mihailu u Sabornoj crkvi u Beogradu.

Naše Udruženje su predstavljali Predsednik Upravnog Odbora Dalibor Korolija, zamenici Predsednika Udruženja Petar Jovanović i Zoran Tomčić i član rvi pripadnik 101.odreda Stanko Matovac.

Pored državne delegacije koju je predvodio Državni Sekretar u MINRZS gospodin Zoran Antić i tom prilikom položio venac na spomen ploči u crkvi, venac je položila i naša delegacija.

Parastosu su prisustvovali i studenti KPU i Vojne akademije i naša braća iz bratskog udruženja Veterana 72.specijalne brigade.

Pored navedenih boračkih organizacija prisustvovao je Subnor Laćarak i Udruženje ratnih dobrovoljaca 1912-1918 njihovih potomaka i poštovalaca.

Zahvaljujemo se MINRZS, Državnom Sekretaru gospodinu Antiću i gospođi Dragan Podgorelac koja uredno brine o protokolu svih manifestacija.

Veterani PJP

Tags: No tags

Comments are closed.