bracazauvek1

Fondacija Za Nevidljive Heroje Toronto Kanada i Fondacija Veterana PJP realizuju započetu humanitarnu akciju “Braća Zauvek”

11.januar,Beograd, sedište Fondacije Veterana PJP.

Fondacija Za Nevidljive Heroje Toronto Kanada i Fondacija Veterana PJP realizuju započetu humanitarnu akciju “Braća Zauvek”.

Danas su 4 borca potpisala ugovore o prijemu namenske donacije u vidu novčanih sredstava u iznosu od 7000 kanadskih dolara, dinarska protivvrednost 585.000,00rsd, namenjene za renoviranje stambenog prostora.

U ime Fondacije veterana PJP naše Saborce je danas dočekao i sa njima prošao kompletnu proceduru potpisivanja ugovora ppuk.policije u penziji Miroslav Vulić član Upravnog Odbora Fondacije Veterana PJP.

Iz redova 72.specijalne brigade pomoć dobijaju Predrag Borojević iz Beograda, Vladimir Miškov iz Smedereva, ispred 549 mtbr Ivica Periškić iz Sombora i iz PJP Dragić Milinković radnik Interventne Jedinice 92 PU za Grad Beograd inače iz Beograda.

U ime poridice Milinković, Udruženja i veterana PJP zahvaljujemo se fondaciji ZNH iz Toronta, gospodinu Zlatku Šarčeviću i pukovniku Miodragu Kaporu koji je glavni pokretač svih naših akcija.

Veterani PJP

ŽIVRLA SRBIJA

Tags: No tags

Comments are closed.