AKCIJA VETERANA PJP!

Naš dosadašnji humanitarni rad Udruženja veterana PJP, iako još u povoju, beleži zapažene rezultate. Nakon što smo kolegi iz Zrenjanina, obezbedili finansijska sredstva za kupovinu građevinskog materijala koji je već isporučen, tokom naredne nedelje na još 5 adresa naših najugroženije članova i njihovih porodica, biće uplaćena novčana sredstva u iznosu od 100.000 dinara, zahvaljujući fondaciji “Srpski borac” kojoj se i ovom prilikom javno zahvaljujemo!

Ovom prilikom kao Udruženje veterana PJP želimo da pokrenemo jednu veliku akciju i pozivamo Vas sve i veterane i članove njihovih porodica i naše simpatizere i pratioce da uzmu učešće u akciji.

U nekim opštinama u Srbiji, pojavila se nestašica krvi. Zato Vas pozivamo ko god je u mogućnosti da u narednim danima ode do Zavoda za transfuziju krvi u svom mestu i dobrovoljno da krv. Krv je potrebna našim građanima, možda i našim kolegama, članovima njihovih porodica, prijateljima..

Ne pitamo u ovom momentu šta će država da uradi za nas, sada je vreme da mi nešto uradimo za našu Srbiju!

Još jedna molba! Svako ko se odazove akciji, neka nam pošalje sliku, kako bi smo ovu akciju dobrovoljnog davanja krvi ovekovečili i sačuvali!

Veterani PJP

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *