Zaječar

Obeležavanje dana agresije Nato alijanse na SRJ!

24.3.1999 dan koji je svima promenio živote, dan posle kog ništa nije isto.

Mnogi i dalje jasno čuju projektile, bombe, detonacije, jasno se sećaju trenutaka kada im je stigla vest da su izgubili nekog svog, i danas, godinu i dve decenije ne prestaju da rone suze..

Zaječar
Zaječar

U Zaječaru Udruženje veterana PJP je tu da stavi do znanja sa njihove kolege, vojnici a po najviše civili nisu zaboravljeni, niti će ikad biti. Podršku su im pružili neki od čelnika naše države, a među njima i General- pukovnik policije u penziji Obrad Stevanović, koji nije krio ponos na svoje borce a i civile koji hrabro ginuli braneći državu i svoj dom.

Zaječar

Naglasak je stavio na to kako je naša država konačno stala iza svojih boraca koji su obeleženi kao ratni zločinci, takođe ističe da država priznaje žrtve policijskih, snaga, vojske a najviše civila bez koji su trenutka premišljanja branili našu Srbiju od 19 najmoćnijih zemalja članica NATO saveza.

Pripadnici udruženja veterana PJP, General-pukovnik Obrad Stevanović položili su cveće na spomenik u znaku sećanja na pale borce pripadnike PJP i 36 odreda Zaječarske čete.

General-pukovnik Obrad Stevanović

Niste , niti ćete biti zaboravljeni!

Slava Vam i hvala!

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *